Hlavní

Artritida

Koně pro klouby: cena, lékařská recenze

Existují kontraindikace, poraďte se s lékařem.

Koně je celá řada výrobků pro péči o tělo. Pod tímto jménem se vyrábějí různé lékové formy: šampony, balzámy, gely, kapsle a ubrousky. Některé produkty řady jsou určeny k léčbě kloubů. Promluvme si o tom, jaké jsou tyto prostředky a jak jsou účinné v léčbě patologie muskuloskeletálního systému.

Relaxační gel

Balm-gel Horsepower je nejoblíbenější produktová řada těch, které jsou určeny k léčbě a posílení kloubů. A to je překvapující, protože nástroj je nejhorší ze všeho, co firma vyrábí. Podle údajů výrobce Balsam-Gel Horsepower:

  • léčí bolest zad;
  • eliminuje únavu u myší po cvičení;
  • zmírňuje bolesti kloubů;
  • lze použít s radikulitidou.

Přestože je koňská síla natřena zánětlivými klouby na obalu s gelem, nápis na něm říká, že si kupujete chondroprotektor, ale relaxační gel pro tělo. Můžete jej použít kdekoli a efekt bude stejný. Myslím, že to bude stejně nulové, protože gel neobsahuje léky proti bolesti a protizánětlivé složky. Léčivý přípravek obsahuje:

Opravdu získáte lehký relaxační efekt, příjemný chlad vás prochází kůží, ale znamená to, že Horse Power Gel může být úspěšně použit pro radikulitidu? Pokud vy, bůhte, chyťte si záda, doktoři vás píchají silnými léky proti bolesti, dokonce i narkotickými analgetiky nebo blokádou lidokainem a hydrokortizonem. Ale kreslení na zádech relaxačního gelu Horsepower - to je poslední věc, o které se zamyslíte při útoku akutní bolesti zad.

Účinnost

Na oficiálních stránkách výrobce udává, že léčivo má výrazný protizánětlivý a analgetický účinek. Kvůli čemu? Zde je účinek aktivních složek podle pokynů:

  • Mátový olej - zlepšuje proniknutí účinných látek do pokožky. Je zajímavé, že o jakýchkoli takových látkách, jelikož prostě nejsou k dispozici?

  • Levandulový olej - má příjemnou texturu, zlepšuje pružnost pokožky. Jak vidíte, analgetická akce řeči také nevyšla. Zůstává poslední složkou, na které se zdá, že hlavní naděje jsou připoutány.

  • Vitamin E - má antioxidační vlastnosti a zpomaluje stárnutí buněk.
  • Takže odkud pochází síla koně? Anestetikum, protizánětlivý efekt proti otoku, který je zapotřebí pro zánět kloubů nebo bolest v páteři? Samozřejmě, není. To je opravdu relaxační balzámový gel - nic víc.

    Kloubní výživa Koně

    Méně známým lékem, navzdory nejlepší kompozici, je výživa pro klouby. Konská síla. Příloha je také známá jako Artro-forte. Jedná se o prášek, který musí být podán orálně. Na rozdíl od předchozího nástroje Výživa pro klouby. Výkon koní není zbytečný, ale neměli byste od něj očekávat silný a rychlý efekt.

    Přísada je k dispozici v bankách o velikosti 280 gramů. Trvá po dobu 20 dnů léčby, jestliže se užívá podle pokynů. Denní dávka prášku doporučená výrobcem je 14 g. Obsahuje:

    • bílkoviny - 8 g;
    • sacharid - 3 g;
    • glukosamin - 1,3 g;
    • chondroitin - 0,8 g;
    • kyselina askorbová - 0,1 g;
    • vitamin E - 0,05 g

    V balení najdete odměrnou lžičku, takže dávkování nebude těžké. Nutno pravidelně užívat výživu kloubů po dlouhou dobu - nejméně 3-6 měsíců před dosažením prvních hmatatelných výsledků. Přestože pokyny ukazují pouze jeden měsíc, stačí to pouze pro prevenci, nikoliv však pro léčbu onemocnění pohybového aparátu.

    Koně je umístěna jako prostředek pro komplexní terapii osteoartritidy deformans. Ze sebe dodávám, že přísada může být použita v jiných patologických stavech kloubů.

    Přípravek Arthro-forte by neměl být užíván k léčbě onemocnění páteře, protože u těchto patologických stavů je účinnost chondroitinu a glukosaminu sporná.

    Ceny

    Společný výkon gelové koně je levný a to je jeho jediná výhoda. Balení o objemu 500 ml lze zakoupit pouze za 330 rublů. V sortimentu lékáren jsou menší a levnější lahve. 200 ml gelové koňské síly lze zakoupit za 175 rublů. Ale pokud máte v plánu používat balzám po dlouhou dobu, takové balení bude nerentabilní, protože zaplatíte 87,5 rublů na 100 ml. Při nákupu velké trubky zaplatíte pouze 66 rublů na 100 ml.

    Výživa pro klouby Koně stojí mnohem víc. Pro banku 280 g zaplatíte 1800 rublů. To stačí 20 dní. Následně každý měsíc léčby vyjme z kapsy 2700 rublů. Existují analogy levnější, zatímco mají lepší složení (obsahují více glukosaminu). Například:

    • Glukosamin Chondroitin komplex - asi 350 rublů měsíčně;
    • Nature's Bounty Glukosamin Chondroitin - až 700 rublů měsíčně;
    • Glukosamin Chondroitin + MSM - 1000 rublů za měsíc.

    Všechny tyto doplňky jsou nejen levnější, ale také pohodlnější k použití (jsou dostupné v tabletách nebo kapslích), obsahují více chondroitinu a glukosaminu. Z tohoto důvodu: Výživa pro klouby. Kůňová síla se doporučuje pouze bohatým lidem, pro něž není v ceně přílohy záležitost.

    Závěr

    Koně je produktová řada, která obsahuje mnoho kosmetiky a doplňků. Dva z nich jsou určeny k léčbě a prevenci onemocnění kloubů. Prvním z nich je gel pro koně. Je to levné, ale je naprosto zbytečné. Druhý - Výživa pro klouby Koně, což je prášek pro orální podání. Má dobré složení, pomáhá zlepšit stav muskuloskeletálního systému po několika měsících přijetí, ale je dražší než většina podobných léků.

    Zdroj: FoodLover.Ru
    Autor: Vadim Zhilyuk (lékař)

    Bolest kloubů se pro mě stala tradicí. Ne tak dávno koupil koně balzám. Znamená opravdu jednat. 30 minut po aplikaci se můj život změnil) Cítil jsem něco pohodlného. Objednáno na oficiálních stránkách

    Gel pro odborníky na kontrolu spojů koní

    Bolest v kloubech postihuje oba starší i mladé. Nepohodlí výrazně narušují kvalitu života, zbavují se ho, člověk je připraven použít jakékoli prostředky. Balsam-gel Horsepower - oblíbený lék pro vnější použití, který okamžitě eliminuje bolest a zvyšuje pohyb kloubu.

    Složení a forma balzamy pro uvolnění kloubů

    Prostředek Horsepower se úspěšně používá jako součást komplexní terapie patologií muskuloskeletálního systému. Účinnost léku díky jeho složkám, z nichž hlavní jsou:

    1. Vitamin E zpomaluje stárnutí pokožky, chrání tělo před výskytem krevních sraženin a zlepšuje krevní oběh. Eliminuje volné radikály, které nepříznivě ovlivňují klouby.
    2. Eterický olej z máty. Zvyšuje ochrannou funkci kloubů a vazy. Má chladicí účinek, který snižuje bolesti a snižuje napětí svalů.
    3. Esenciální olej z levandule. Eliminuje otoky, záněty a má analgetické vlastnosti. Snižuje riziko jizvy na pokožce. Má tonizační účinek na pokožku.

    Balsam-gel Horsepower - účinný lék na léčbu kloubů

    Kompozice zahrnuje purifikovanou vodu, glycerin, sojový olej, které dávají lék požadovanou konzistenci. Obsahuje také methylparaben a propylparaben, aby se zabránilo reprodukci škodlivých bakterií.

    Koně pro léčbu kloubů je k dispozici výhradně ve formě gelového nebo gelového balzámu. Vyrobte je v lahvích s 500 ml dávkovačem. Masti a krémy v řadě drog chybí.

    Hlavní složky drogy - fotogalerie

    Jaký je gel

    Koně má následující akce:

    • zvyšuje objem pohybu;
    • přispívá ke zlepšení metabolických procesů v lidském těle;
    • aktivuje krevní oběh;
    • zmírňuje svalové a nervové napětí;
    • pomáhá změkčit pokožku;
    • zmírňuje bolest;
    • pomáhá obnovit tkáň po úrazech;
    • eliminuje otok a zánět;
    • vyvolává tón;
    • Funguje profylakticky se zvýšeným zatížením kloubů.

    Indikace pro použití

    Lék se používá v následujících patologických stavech:

    • poranění šlach a praskliny;
    • slzy a vyvrtání;
    • onemocnění kloubů: artróza, polyartritida, revmatoidní a ankylozující artritida;
    • osteochondróza;
    • myositida.

    Balzámový gel se používá při masáži během rehabilitačního období.

    Balzámový gel se používá v léčebných a sportovních masážích po rehabilitaci po onemocněních pohybového aparátu a při uvolňování fyzického napětí po sportu.

    Kontraindikace a vedlejší účinky

    • alergie na jednu složku léčiva;
    • přítomnost maligního nádoru.

    Nemůžete aplikovat gel na poškozenou pokožku: odřeniny, rány, škrábance. Než začnete léčbu, musíte provést test na citlivost.

    Nemůžete použít gel, jestliže na místě aplikace kůže začervenala, objevily se vyrážky a svědění

    Chcete-li to provést, aplikujte nástroj na malý prostor na zápěstí a sledujte reakci po dobu 12 hodin. Pokud se objeví vyrážka, svědění nebo zarudnutí, lék by neměl být používán.

    Způsoby použití: tření, balení

    V oblasti bolavého kloubu jemným kloubem troubě trochu gelujte, dokud nebude zcela absorbován. Frekvence užívání balzámu - 2 krát denně.

    Můžete také použít nástroj pro lymfatické drenážní zábaly. Chcete-li to provést, naneste ho na postižený kloub tenkou vrstvou a obalte ho potravinářským filmem, aniž byste jej vtlačili. Po hodině odstraňte film a gel promývejte teplou vodou bez použití detergentů. Takové obaly se mohou provádět jednou denně.

    Průběh léčby by měl trvat nejméně 14 dní. Nekončete terapii předtím, cítit úlevu.

    Nástroj není návykový, takže v některých případech je povoleno ho používat po dobu čtyř týdnů nebo déle. Před použitím je nutné konzultovat s odborníkem.

    Video: Malakhov na koně

    Lékařské recenze

    Podle recenzí lékařů pomáhá gel eliminovat bolest, otoky a záněty, ale je to jen kosmetika, není to lék. Proto odborníci doporučují použití síly koní pro klouby v kombinaci s jinými léky, které jsou navrženy tak, aby eliminovaly základní příčinu onemocnění.

    Recenze spotřebitelů

    Při hodnocení podle recenzí nástroj skutečně pomáhá eliminovat bolest. Je důležité dodržovat pokyny pro použití a nepoužívat gel v přítomnosti kontraindikací. A také je třeba vzít v úvahu, že lék může pomoci jen v počáteční fázi onemocnění, ve vyspělých případech je nutná vážná léčba, protože balzám snižuje bolest pouze na chvíli.

    Dobrý den! Jmenuji se Elsa. Podle vzdělání sestra. Hodnotit tento článek:

    (3 hlasy, průměr: 2,3 z 5)

    • Recenze
    • Otázky a odpovědi

    Recenze s diskusemi:

    Efektivní balzám z přírodních složek

    Tento úžasný lék pomohl nejen bolesti kloubů. Podivně jsme objevili další z jeho kvality. Nikde v recenzi jsem četl, že tento gel šetří z alergické dermatitidy. A přesto je. Vyrážka na rukou uplynula a už se nezobrazuje.

    Tento úžasný gelový balzám mi pomáhá ne na první rok, věřím, že takový úžasný nástroj je prostě nález, který by měl mít každý v domě, protože má mnoho různých opatření na kloubech a může být úspěšně použit pro účely hubnutí. Podrobnosti v odvolání.

    Nohy k pohybu se dělají, takže existuje moc

    Mnozí, kteří trpí bolesti kloubů, vědí, jak to je nepříjemné. Použijte různé pilulky, které nejsou pro tělo příliš užitečné. Všechno je jednoduché. Musíte pouze omítnout a bolest začne ustupovat. Pohyb se objevuje v kloubech. Je však možné aplikovat i na modřiny, vyvrtání dokonale funguje.

    Dobrý nástroj pro bolavé klouby

    Moje společné problémy začaly v mládí, když jsem dostal vážné zranění. Kloub byl neustále zanícený, což mi přineslo nejsilnější nepohodlí. Najednou seděla na silných protizánětlivých lécích, které negativně ovlivnily stav gastrointestinálního traktu.

    Byla nucena změnit nástroj jemněji. Na radu lékaře zakoupil gel koňské síly. Tento nástroj působí lokálně, takže nemá vliv na trávicí trakt. Objednáno gel na oficiálních stránkách výrobce. Dodávka byla provedena rychle. Platba při příjmu na poště.

    Gel byl používán striktně podle pokynů. Nebyly žádné vedlejší účinky ve formě alergické reakce. Po léčbě se kloub prakticky přestal zanícovat a obtěžovat mě. Jsem velmi potěšen účinkem použití gelu Horse Power, proto doporučuji, pokud existují důkazy!

    Minimální délka komentářů je 500 znaků.
    Hodnocení: 0

    Vyberte soubor s příponou (jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt).

    Typy souborů povolené ke stažení: jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt

    Maximální velikost souboru: 200 KB

    Přihlaste se k recenzím

    * Povinná pole

    18. června 2017 21:03
    Město: Charkov
    Autorita: 5.2632

    Nohy přestaly bolet

    absorbuje rychle
    dobrá pomoc

    Dobrý den všem, kteří si přečetli recenzi.. Pracuji jako prodejce, takže jsem byl celý den na nohou. V poslední době moji kolena začaly velmi bolet. Pracovat pro mě směna byla jen mouka. Doporučili si vyzkoušet gel pro klouby "Horsepower". Nejdřív jsem nevěřil, že by mi pomohl. Ale skoro po několika dnech používání začaly kolena začnou bolet mnohem méně.

    Aplikuje se dvakrát denně, ráno a večer, jen se mu třese do kolena. Pokyny říkají, že po nanesení gelu je nutné ho vypláchnout, ale po několika hodinách jsem ho vypral. Je dobře vstřebáván, má příjemnou, nenápadnou vůni, můžete si okamžitě obléct, protože na oblečení nezanechává žádné stopy. Aplikoval jsem tento lék na dva týdny, kolena prakticky přestala bolet a snadno jsem začal vydržet 12 hodin na nohou.

    Kdo má stejné problémy, radím vám, abyste získali tento gel. Požehnejte!

    Byla recenzi užitečná?

    18. června 2017, 17:04
    Město: Magnitogorsk
    Úřad: 1413.8803

    Obnovil mé klouby

    • Zmírňuje bolest;
    • normalizuje výkon svalů a kloubů

    Cena trochu předražená

    Těžká fyzická práce nedávno začala ovlivňovat stav mých kloubů. V kolenou neustále křupavá a bolest. Navíc byly v ramenních kloubech pociťovány nepohodlí a bolest při pohybu. Stalo se, že jsem těžko zvedla pravou ruku. Často ani pilulky na bolesti nepomohly a rozhodla jsem se s tím něco udělat.

    O gelu pro klouby Koňská síla, slyšela jsem to už dávno, ale on to zkusil. Poznávám mé problémy, moje žena trvala na tom, že ji koupím, protože s jejími slovy jí přítel moc pomohl. Nevěřila tomu zázračnému účinku, pořád jsem ji poslouchala a rozhodla se vyzkoušet tento nástroj pro sebe. Po prozkoumání pokynů jsem pokračoval v léčbě kloubů.

    V prvních dnech nebyla vůbec žádná změna a začal jsem si myslet, že mi plýtvám peníze. O týden později jsem si však všiml, že se kolena přestala chrlit a bolest v rameni, kterou jsem za celý rok zažívala, prošla. Nemohu říci, že bolest prošla celý týden, ale byly tak bezvýznamné, že jsem si je téměř nevšiml.

    Tak jsem dokončil průběh použití tohoto gelu. Teď můžu mluvit o všech pozitivních věcech:

    • byla obnovena pracovní kapacita kolenních kloubů;
    • úplně zmizely bolest a nepohodlí v ramenou. Mohla bych znovu pracovat s plnou silou a zapomněla jsem na léky proti bolesti;
    • Během celé doby používání tohoto nástroje jsem nikdy nezaznamenal žádné vedlejší účinky. Alergické reakce nebyly pozorovány.

    Na závěr můžeme usoudit, že tento produkt skutečně funguje. Dokonce mohu říci, že stojí za to peníze. Pokud se setkáte s podobnými problémy, pak můžu bezpečně doporučit gel pro klouby. Koně - Jsem si jistý, že pocítíte efekt.

    Byla recenzi užitečná?

    27. ledna 2016, 2:57 hod
    Město: Yeisk
    Autorita: 2.2727

    Gel pro klouby "Horsepower"

    Moje tchyně čelila onemocnění kloubů. Co jen masti a gely se nesnažili, nic nepomohlo. Šli jsme s ní na nejrůznější procedury, děláme cvičební terapii. O zázraku - prostředky říkané "Koně" pro klouby řekly kmotru. Zbavila se bolesti kloubů velmi rychle. Rozhodli jsme se zkusit. Koupil jsem matky a žil. Současně studovali jeho složení a byli příjemně překvapeni. Má vitamín E, který dokonale ovlivňuje stav krevních cév, esenciální olej z máty s mentolem, má příjemný chladící účinek, glycerin atd. V důsledku toho měsíc pravidelného používání gelu Horsepower + správné výživy a snadného tréninku pomohl mojí tchyně vstát. Teď chodí a přichází z práce s vysokými duchy, je dostatečně silný i pro své vnoučata.

    Byla recenzi užitečná?

    22. ledna 2016, 2:23 hod
    Město: Barnaul
    Autorita: 5.2632

    Dobrý lék s rušivým a analgetickým účinkem.

    Velké láhve, snadno použitelné, příjemné aroma.

    Velmi hodný lék na bolesti kloubů. Kompozice obsahuje bylinky a oleje. Textura je podobná gelu. Koupila svého manžela, neboť často má problém s bolestí v kolenou. Aplikuje se denně před spaním třením a lehkou masáží. Počkejte na výsledek po první aplikaci. Dlouhá léčba je nezbytná předtím, než přijde terapeutický účinek. Má příjemnou vůni. Používá se externě. Má rušivý, analgetický a protizánětlivý účinek. Je to velmi žádoucí mezi staršími. Není to levné, ale neuděláte to kvůli svému zdraví. Uchovávejte mimo dosah dětí. Moje dcera ho našla a pak ji dlouho vypila v koupelně. Pomáhá také při bolestech ve svalech, ulehčuje únavu z nohou po náročném dni práce.

    Byla recenzi užitečná?

    19. prosince 2015 20:23
    Autorita: 20.5097

    Hodnocení: 1, Rychlé: 1131

    V zásadě to pomáhá

    Klouby mého dědečka jsou už dávno bolavé. Ano, je to pochopitelné, po všem věku, a neskrývá se z něj, neskrývá se. A stále mám tento typ, fanoušek Gennady Malakhov. No aspoň ne fanoušek, ale okurky by se pokazily.

    Stručně řečeno, viděl dost reklam, kde tento typ inzeruje Kůňovou sílu pro klouby a nechte se klečet, a tak jsem mu přinesl totéž. No, co nemůžeš dělat kvůli milému dědovi. Koupil si gel.

    Takže si intenzivně rozmazal klouby, vše podle pokynů, hodinu. Zeptám se ho: "No, jak?". Zpočátku řekl, že ještě nic nezaznamenal, ale později si začal připustit, že stále působí. A každý den je všechno mnohem hmatatelnější. Teď jsem od něj o kloubech a o tom, že jim bolelo, bolelo a tak dále - to ani neslyším.

    Byla recenzi užitečná?

    9. prosince 2015, 07:50
    Město: Ivanovo
    Autorita: 76.5946

    Snižuje bolesti kolene

    Zmírňuje bolesti kloubů
    Dobře vstřebává
    Žádné vedlejší účinky

    Moc se mi líbí gel pro klouby "Horsepower", takže jej používám pravidelně. Pomáhá velmi dobře při bolesti kloubů. Například trpím bolestí v kolenou, takže tento gel je pro mě prostě nenahraditelný.
    Koupím ji v lékárně za 550 rublů. Láhev je velmi pohodlná. Gel je dokonale vstřebáván, nezanechává stopy na oblečení, má příjemnou vůni.
    Nejdůležitější výhodou je, že zmírňuje bolest v kolenou. Trpěla jsem z toho, hlavně v noci, ale teď jsem úplně zapomněl na nemoc.
    Koupil jsem stejný gel pro mé rodiče. Jsou potěšeni prostředky.
    Doporučuji kupovat a používat gel koňské síly všem. kteří čelili vyčerpávající bolesti kloubů.

    Byla recenzi užitečná?

    7. prosince 2015, 19:07
    Město: Krasnodar
    Autorita: 1710.6555

    Recenze: 9, rychlé: 4415

    Když jsem začal mít problémy s muskuloskeletálním systémem, okamžitě jsem přemýšlel o gelu koní. A konkrétněji, můj problém byl, že jsem plně pocítil bolest a nepohodlí z cervikální osteochondrózy. A moje hlava šíleně bolela a krk mě znepokojoval, bylo to pocit, že svaly jsou nerealisticky napjaté.

    Obecně jsem se rozhodl koupit tento konkrétní prostředek. Současně jsem nemohl věnovat pozornost jeho složení. Nejprve je přítomen vitamin E, který má schopnost stimulovat buněčné dýchání, úspěšně regeneruje pokožku a má skutečně silné antioxidační vlastnosti. Co se týče mátového oleje v kompozici, má nejen chladicí účinek, ale také dokonale snižuje svalové napětí. Tam je místo, kde se má a levandulový olej, který má změkčující účinek. Zde vy a sojový olej, který je vodičem prospěšných komponent ke kloubům.

    Obecně jsem koupil tento výrobek a začal používat, jak by měl být podle pokynů, vlét do bolestivé oblasti 2krát denně. Současně jsem byl také zraněn vlněným šátkem. Cítil jsem zlepšení asi za 20 minut.

    O týden později jsem opravdu cítil, že nemoc mě začala pustit, ale samozřejmě i nadále jsem se ucházel, celkem trvalo 3 týdny.

    Ano, cítila jsem se lépe, nemoc se ustoupila, na kterou jsem nesmírně šťastná. Zapomněl jsem říct, že výrobce postupem po odstranění gelu z povrchu pokožky doporučuje pravidelné mytí.

    Byla recenzi užitečná?

    7. prosince 2015, 09:28
    Město: Stavropol
    Autorita: 5.2632

    Hodnocení: 12, rychlé: 206

    Trochu předražené

    Bolest v kolenou a dalších kloubech je velmi nepříjemná a mnoho z nich udělá cokoliv, aby se jí zbavilo. Moje tchyně měla také kolena kvůli stáří a artróze. Vyzkoušeli spoustu různých nástrojů, dokonce i najednou se uchýlili k injekci, ale nedošlo k žádnému výsledku.

    A teď si koupili produkt "Koňský síla" a pro něj získali 460 rublů. Můžeme říci, že gel působí. Tento nástroj pomohl, jakmile je rozmazaný. Četl jsem, že obsahuje přísady jako je tokoferol (vitamín E), levandulový esenciální olej, mátový olej. Kromě těchto složek patří další: karbolol, glycerin, methylparaben, sójový extrakt a další. Ve láhvi o hmotnosti 500 g to stačí na dlouhou dobu. Třísek je nutný 2krát denně. Vůně je velmi příjemná a působí pozitivně ihned po rozmazání. Radím vám, abyste si zakoupili.

    Byla recenzi užitečná?

    7. prosince 2015, 08:22
    Město: Tolyatti
    Autorita: 1.8634

    Pro svaly a klouby

    Přirozenost;
    Cenově dostupná cena;
    Účinnost;

    Jak je to nepříjemné, kód začíná ublížit klouby nebo páteř! A také se to stane. Přišla jsi domů z práce, unavená jako osel, a všechno bolí. Nejlepší nápravou pro takové problémy je samozřejmě masáž. Ale pokud to uděláte i se správnou maskou, pak bolest, jakoby ručně, vzlétne.

    Osobně, pro tyto druhy problémů, držím Horsepower gel. Pomáhá dokonale! Díky pozoruhodnému složení dokonale snižuje bolest a únavu. A je vynikajícím restaurátorem poškozených tkání muskuloskeletálního systému - vazů, kloubů, svalů a šlach.

    Jeho složení obsahuje různé oleje, glycerin, vitamín E, mentol a další. V kombinaci zlepšují krevní oběh a stimulují metabolické procesy v tkáních.

    Použijte to velmi jednoduše. Stačí, abyste na kůži aplikovali malé množství produktu a masírujte, dokud nebude zcela absorbováno. Doporučuje se používat 2krát denně. Nemůžete použít gel na poškozenou pokožku a aplikovat v oblasti otevřených ran a purulentního zánětu, stejně jako při rakovině.

    Byla recenzi užitečná?

    Bezbolestná kloubní bolest způsobuje značné nepohodlí mnoha lidem, kteří trpí chronickými a akutními nemocemi pohybového aparátu. Většina gelů vynalezených farmaceutickým průmyslem je aktivně propagována, ale stále více stěžují, že účinnost jejich použití je nulová. Balzámový gel pro klouby Koněpower, nebo spíše její účinek se stal předmětem diskusí lékařů, veterinářů i lidí, kteří byli podle vlastních zkušeností přesvědčeni o své účinnosti. V tomto článku se budeme snažit "třídit" všechny otázky a pochybnosti.

    Původ fondů

    Veterináři v průběhu své praxe si všimli, jak rychlá masť koní pro klouby zmírňuje bolest a otok koní. Gel Zoo VIP začaly být používány lidmi, kteří byli zoufalí najít efektivní tradiční lék určený pro člověka. Tento přípravek, který se skládá z eukalyptového oleje, máty peprné a pepřového extraktu, měl rychlý protizánětlivý účinek. Nicméně existují pochybnosti o bezpečnosti krému pro klouby, který obsahuje dávky koní účinných látek.

    Později získal Alesanův krém, který také používali veterináři. Jeho složité přirozené složení z 13 bylin, doplněné glukosaminem, skutečně působilo na klouby léčebným účinkem, jak to poznamenali lidé, kteří se sami sebe pokoušeli léčit. Léčba veterinárními masti však stále vyvolává pochybnosti o bezpečnosti použitých koncentrací.

    Balsam Horsepower pro klouby byl vyvinut na základě složek, které tvoří veterinární léky. Dávkování těchto látek je přizpůsobeno lidské bezpečnosti, proto je jeho použití pro lidi povoleno. Vyrovnaná kvalitativně a kvantitativně poskytuje hmatatelný výsledek s minimálním rizikem nežádoucích účinků nebo komplikací.

    Složení balzámu

    Hromadná dávka je přírodní ingredience, které jsou vybrány s přihlédnutím k hlavním problémům, které se vyskytují při práci svalového a kosterního systému. Vybrané excipienty zajišťují plné proniknutí gelu do zánětlivého zaměření pro nejrychlejší úlevu od bolesti. Gel obsahuje následující složky:

    • Vitamín E je přírodní antioxidant, který účinně neutralizuje agresivní radikály. Obnovuje tkáň kloubů a svalů na buněčné úrovni, přispívá k jejich omlazení, regeneraci a zvyšuje jejich odolnost vůči vnějším vlivům. Účinně bojuje s tvorbou krevních sraženin, pozitivně ovlivňuje stav epidermis.
    • Peppermintový olej je složka, která má analgetický účinek. Vzhledem k obsahu těkavých látek - mentolu - zajišťuje transport účinných látek přímo do poškozené tkáně. Má lokální dráždivý účinek, čímž se zvyšuje přívod krve do poškozených oblastí.
    • Levandule olej - od starověku používané lidmi jako obecné tonikum, protizánětlivé, lokální anestetikum. Navíc rychle odstraňuje otoky.

    Kloubní výkon Balm Horse má příjemnou strukturu tvořenou směsí vody, sójového oleje a glycerinu. Tyto komponenty se účinně starají o pokožku. Metyl a propylparaben se používají k stabilizaci produktů. Přírodní oleje způsobují výraznou, ale příjemnou vůni.

    Akce produktu

    V pokynech k použití se uvádí, že údaje o použití balzámu jsou následující:

    • Zánět svalové tkáně (myositida).
    • Poškození šlach.
    • Vyvrtání.
    • Kloubní onemocnění (artritida, artróza, revmatoidní polyartritida).
    • Depozice soli (osteochondróza).
    • Preventivní a pečovatelská činnost.

    Gel Cream Horsepower je ideální pro masážní proceduru a také výrazně zvyšuje její tonizační účinek. Použití nástroje se doporučuje po zatížení kloubů a svalů, a proto jej mohou sportovci používat jako přípravu na sportovní akce nebo v průběhu rehabilitace jako součást komplexní léčby zranění.

    Masť na koně působí následovně:

    • Eliminuje zánět, otoky.
    • Podporuje samo-regeneraci tkání kvůli aktivní dodávce krve.
    • Snižuje bolesti svalů a kloubů.
    • Aktivuje narušení krevního oběhu.
    • Zvyšuje mobilitu kloubů.

    Hodnocení výkonu koní naznačuje, že aktivní antiedematózní a protizánětlivé účinky podporují použití balzámu k léčbě křečových žil.

    Bezpečnostní opatření

    Jako každý jiný bylinný přípravek může tento gel vyvolat alergickou reakci u osoby, pokud existuje individuální citlivost na jednu nebo několik složek. Recenze německého koníčku pro klouby říkají, že takové situace se vyskytují extrémně zřídka. Nicméně před použitím produktu je lepší testovat citlivost aplikováním gelu na malou oblast pokožky zápěstí. Pokud se do 12 hodin neobjeví zarudnutí nebo pocit pálení, může být použit balzám.

    Kontraindikace k použití jsou onemocnění nádorů, věk dětí, stejně jako přítomnost poškození povrchu kůže na bolestivém místě. Kvůli místnímu dráždivému účinku léčiva nelze použít na rány, odřeniny, škrábance.

    Hodnocení lékařů říká, že složitá léčba kloubních problémů s použitím gelu dává lepší výsledky než bez ní. Avšak v případě závažných degenerativních patologií kloubních tkání, během těhotenství i pro sportovce musí být použití přípravku koordinováno s lékařem.

    Jak používat

    Podle instrukcí se gel pro klouby Horsepower pro terapeutické účely aplikuje s lehkými pohyby na postiženou oblast a třepe se, dokud není zcela absorbován. Aplikace by se měla opakovat dvakrát denně po dobu dvou týdnů. Pokud během této doby nepřechází akutní bolest, pokračuje kurz až na čtyři týdny. Vzhledem k přirozenosti komponent je takové rozšíření nejen vhodné, ale také bezpečné.

    Pokud akutní bolest zmizí, ale zánět zůstává s rizikem chronického onemocnění, pak trvají týdenní přestávku a pokračují ve dvou týdnech. Podle názoru lékařů tento přístup umožňuje opakovat šokovou terapii a zachránit pacienta před chronickým průběhem onemocnění.

    Koňský gel pro klouby se používá také pro lymfodrenážní zábaly. Popis této metody je uveden v doporučení výrobce. Pro tento postup se balzám nanese na zraněné místo tenkou vrstvou a obalí se lepící fólií a pak se zahřeje šatkou nebo přikrývkou. O hodinu později se film odstraní a zbývající gel se promyje vodou. Takové zábaly pomáhají při zranění nebo akutním průběhu onemocnění. Postup je prováděn jednou denně až do vymizení akutní bolesti.

    Naléhavosti akvizice

    Kvůli rostoucímu zájmu lidí na tento nástroj existuje riziko, že si koupíte falešnou. Abyste tomuto problému zabránili, doporučuje výrobce zakoupit produkt od autorizovaných dealerů přes internet. Nabytí prostřednictvím maloobchodních lékáren je také možné. Cena v lékárně je 700-900 rublů. Distributoři z času na čas provádějí propagační činnosti a poskytují možnost nákupu gelu za cenu 500-700 rublů.

    Během nákupu byste měli věnovat pozornost následujícím skutečnostem:

    • Na obalu je uvedena země původu Německo.
    • Objem gelového balzámu - 500 ml.
    • Nástroj je vyráběn v plastových obalech s dávkovačem.
    • Kartonové krabice a lahvička by neměly být poškozeny.
    • Nepřiměřeně nízká cena naznačuje falešný.

    Koňský balzám pro svaly zad a kloubů je určen pro lidi a je mnohem bezpečnější než veterinární masť koní. Pečlivé prozkoumání pokynů, dodržování doporučení a přiměřený přístup k léčbě zaručují jeho úspěch a rychlý nástup pozitivního výsledku.

    Vynikající balzám, soudit podle popisu

    Existuje podobné chlazení, velmi cool!

    jak je dobré, že jsem se k tobě přiblížil, nemohl jsem se s koňskými výrobky dostat

    Dlouho jsem chtěl koupit, ale mé ruce nikdy nedosahují..

    Skvělé věci! A já bych měl tento balzám přijít a moje matka!

    Já bych přišel hodit

    To je vždy užitečné

    Tento balzámový gel je užitečný po náročném dni a uvolní únavu v nohách, v těle.

    Neslyšel jsem o gonoartróze, u nejvíce deformující se artrózy kyčelního kloubu jsem často zachránila s lusky.

    Dlouho jsem se na něj díval. Kolena míru nedává. Musíte to vyzkoušet sami.

    velmi chladný balzám - rozmazávám si záda a nohy

    Nedává mi silnou zimu, ale užívám ji s potěšením

    Jsou případy, kdy potřebuji takový balzám. Ale už jsem to nevyzkoušel z Horse Power.

    Dlouho jsem chtěl vyzkoušet tento gel)

    Podobný gel by měl být v každém domě.

    Stále více jsem přesvědčen, že doma není takový nástroj zastaralý.

    Zkusil bych tento balzám s radostí.

    Velmi účinný balzám se ukázal být!

    Zajímavý účinek chladu a tepla ve stejnou dobu!

    Můj zachránce z dlouhého sedění u počítače

    Taky jsem se mu líbil!

    populární balzám, vynikající popis, můžete zkusit)

    Já sám si myslím, že je zima blízká, potřebuji koupit nějaký balzám nebo masti pro mou praskání kloubů

    může mi pomoci s revmatismem? musíte zkusit

    Wow, ani nevěděli, že najednou mají balzám na tělo

    Jen mě zachrání

    V našem domě velmi potřebný nástroj!

    Po dvou dnech intenzivního tréninku bych to určitě potřeboval.

    Zajímalo by mě, jaká je jeho struktura. Také chci relaxaci.

    Dlouho jsem toužil vyzkoušet tento gel v akci)

    Koupil, ale nebyl skutečně použit.

    Dlouho jsem toužil vyzkoušet tento gel v akci)

    a nevěděla jsem, že koně mají tolik produktů, myslel jsem jen na vlasy

    Nesnažil jsem se léky značky, ale jsem rád, že se vám balzám líbí)

    Výborný přírůstek léčby souhlasím.

    Také ochutnejte balzám

    Skvělý doplněk k hlavní léčbě. Zdraví pro vás a vašeho manžela!

    Miluji chladicí efekt a neočekával, že by tento gel byl tak účinný. Berte na vědomí informace.

    Dobrá kosmetika, skvělá, která uvolňuje.

    Poprvé jsem četl o tomto gelu, lék, který dostávám stále více a víc do očí v zelené láhvi gelu. Budu určitě vzít na vědomí nákup, myslím, že můj manžel bude také spokojen s tím.

    Ano, v případě chorobných kloubů vám pomohou pouze léky a masti s chondrotinem. A tady pro unavené nohy, které běžel celý den - tento gel je jen spása.

    Koňská síla pro recenze kloubů lékařů

    Gel-balzám "Horsepower" - zdraví a energii vašich kloubů

    Pro léčbu kloubů naši čtenáři úspěšně používají Artrade. Zjistíte-li popularitu tohoto nástroje, rozhodli jsme se ho nabídnout.
    Přečtěte si více zde...

    Balzámový gel pro klouby "Horsepower" je založen na přírodních složkách.

    Tento nástroj je určen pro péči o kůži a klouby při bolestech vyvolaných artrózou, artritidou, poraněním kostí, vazy a kloubů.

    Také gel má vynikající preventivní a terapeutický účinek s velkým fyzickým zatížením.

    Složení a formulář pro uvolnění

    Přípravek se vydává v krabici o objemu 500 ml.

    Složení: vitamín E, esenciální olej z máty, levandulový olej, voda, glycerin, carbopol, sojový olej, triethanolamin, methylparaben, propylparaben.

    Co způsobilo léčebné vlastnosti balzámu

    Gel má ve svém složení 3 aktivní složky, což je způsobeno jeho přínosy pro klouby a tělo:

    1. Vitamín E. Při vtírání má pozitivní účinek na kůži: rány léčí povrch rychleji, zlepšuje tvorbu krve, zvyšuje vytrvalost a snižuje riziko tvorby jizev při hojení ran. Vitamin E je antioxidant, který zlepšuje buněčné dýchání a zastavuje stárnutí buněk.
    2. Mátový esenciální olej. Obsahuje spoustu mentolu. Z tohoto důvodu je to katalyzátor, který urychluje vstup dalších látek kompozice do hlubších vrstev kůže a do bolestivých kloubů. Mimo jiné má olej relaxační vlastnosti.
    3. Levanduľový olej. Zvyšuje tělesný tón a pozitivně ovlivňuje struktury mozku.

    Indikace a kontraindikace pro použití

    Pokyny pro balzámy koní ukazují na tyto údaje pro jejich účel:

    • revmatické bolesti;
    • artróza, artritida;
    • osteochondróza;
    • zotavení z poranění, podvrtnutí, operace;
    • potřeba uvolnění napětí ze svalů po aktivním tréninku;
    • provádění terapeutické masáže.
    • lék by neměl být aplikován, jestliže v místě aplikace nastane poškození kůže;
    • Nepoužívejte nástroj na sliznicích.
    • přímá kontraindikace:
    • alergie na jednu ze složek gelu;
    • přítomnost maligních novotvarů.

    Kompozice má významný místní dráždivý účinek.

    To může negativně ovlivnit citlivou pokožku, vyvolat vzhled hematomů, cévní síť.

    Jak používat nástroj s maximálním účinkem

    Koňský balzám je téměř univerzální. Jeho konzistence a vlastnosti umožňují použití nástroje pro tření v postižených oblastech, při kompresi během terapeutické masáže.

    Anestetikum a relaxační účinek přípravku je již 15 minut po aplikaci. Esenciální oleje působí jako aromaterapeutická relaxancia, lokální dráždivé látky.

    Třepte gel do nemocných kloubů 2krát denně. Doporučuje se používat velké množství balzámu, masírovat končetiny až do úplného vstřebání léčiva.

    Léčba trvá 10-12 dní, dokud se nezjistí patrné zlepšení stavu a mobility.

    Někdy je povoleno prodloužit dobu léčby až na 3 týdny. V budoucnu se lék používá symptomaticky, neexistují žádná omezení na dobu jejího užívání.

    Co pamatovat a další pokyny

    Při styku s očima a rty by se měla zabránit poškození pokožky.

    Nemůžete užívat drogu za přítomnosti kožních ran, zánětů a vředů. Nástroj nepoužívejte na sliznice.

    Stanovisko lékařů a pacientů k balzámu

    Chcete-li mít obecnou představu o tomto nástroji, studujeme recenze lidí, kteří používali kůži gel pro léčbu kloubů.

    Náklady na finanční prostředky

    Nejjednodušší je koupit balzám přes internet, cena výrobku je docela přijatelná, záleží však na regionu a na místě nákupu. V průměru se cena jedné lahve pohybuje od 400 do 600 rublů.

    Závěry

    Nejprve byla tato sloučenina určena k péči o koně a teprve poté se začala používat k léčbě lidí. Recenze jsou pozitivní, protože nástroj provádí svůj hlavní účel - neutralizuje zánět a bolesti.

    Dnes si mnoho lidí vybírá drogu "Koně". Měli bychom však vzít v úvahu, že užívání léku bez lékařského předpisu nemusí přinést potřebný výsledek.

    Při pohledu na kůň zobrazený na lécích se nejvíce automaticky domnívají, že jsou určeny pro zvířata. Zpočátku tomu tak bylo, zakladatel německé společnosti Horse Force, která vyrábí řadu výrobků pod značkou Horsepower, uvedla v rozhovoru. Ale později, kompozice léků byla upravena a nyní peníze koní se staly vhodnými pro lidi.

    Co vysvětluje název drogy a proč je kůň síla, a ne tygr nebo jiný? Předpokládá se, že koně jsou velmi citliví na chemikálie. Takže při výrobě léčiv se používají pouze přírodní příhody. Další verze původu jména - Dr. Fershter vytvořil v minulém století jedinečný lék na bolesti kloubů, jehož hlavní složkou byla kaštanová kůň, pro kterou balzám získal název - horsepower. Společnost založená doktorem - Dr. Forster, že souhlasíš s "koněm".

    Vedle všeobecně známého "koně" jsou přípravky pro koně a další firmy oblíbené, ale setrvačníky volají všechny prostředky s obrazem tohoto zvířete stejným způsobem, často je požaduje, aby jim prodal smetanu, která v zásadě neexistuje, a proto zmatek a zmatek. V tomto článku se budeme snažit zjistit, jaké nástroje existují na trhu a zda je bezpečné je používat.

    Relaxační balzámový gel

    Cena láhve 500 ml se pohybuje od 410 do 630 rublů. Podle své konzistence vypadá spíše jako krém bílé barvy s výrazným mentolovým zápachem.

    Složení

    Hlavní účinné složky:

    • Eterický olej z máty.
    • Extrakt z levandule.
    • Vitamin E.

    Nástroj dále obsahuje pomocné látky, které zajišťují rychlou absorpci léčiva.

    Účinky na tělo

    Na základě působení přírodních látek má léčivo příznivý účinek na celý muskuloskeletální systém. Při jeho použití jsou pozorovány následující účinky:

    • Stoupá se pohyblivost páteře a kloubů a jejich funkce jsou obnoveny.
    • Krevní oběh je normalizován, cévní tón stoupá.
    • Bolest je uvolněna.
    • Zápal se snižuje.
    • Opuch se odehrává.
    • Stimulovaná regenerace.
    • Svaly a vazy se uvolní, křeče se odstraní.

    Nástroj se proto doporučuje používat u následujících onemocnění:

    • Artritida různých typů.
    • Dna
    • Artróza
    • Radikulitida
    • Myozitida.
    • Lumbodynie.
    • Neuralgie.
    • Osteochondróza.
    • Svalová bolest
    • Zranění.

    Aplikace

    1. Vyčistěte místo, odkud chcete lék aplikovat z kontaminace. Ideální je, aby to bylo pod teplou sprchou s mýdlem, ale pokud nemůžete, otřete kůži vlhkým hadříkem.
    2. Vytlačte trochu gel z nádoby.
    3. Aplikujte ho na bolest a nechte úplně vyschnout. Chcete-li urychlit vstřebávání živin, doporučujeme masáž.
    4. Po použití důkladně umyjte ruce mýdlem a vodou.

    Postup se provádí podle potřeby, zpravidla 2krát denně.

    Chcete-li zvýšit účinek provádění zábalů:

    1. Relaxační balzámový gel se aplikuje na tlustou skvrnu silnou vrstvou.
    2. Potřebujte film.
    3. Zahřátý.
    4. Obvaz nechte 8-12 hodin.

    Nejvýhodnější je provést proceduru večer.

    Tonic gel

    Složení

    Výkonná léčiva má převážně přirozené složení a obsahuje takové aktivní složky:

    • Kaštan.
    • Mentol.
    • Výpis z lékařské pijavice.
    • Eukalyptus
    • Camfor.
    • Lavender
    • Karafiát
    • Výtažek z březových listů.
    • Propolis.
    • Komfrey.
    • Hood z divokého rozmarýnu.

    Jako pomocné komponenty obsahuje:

    • Demineralizovaná voda.
    • Glycerin.
    • Sójový olej.
    • Triethanolamin.
    • Chlorofyl.
    • Carbopol.

    Účinky na tělo

    V důsledku vlivu přírodních látek má tento účinek následující účinek:

    • Zvyšuje pružnost cévních stěn.
    • Zvyšuje tón žil a posiluje je.
    • Zabraňuje stasu krve.
    • Snižuje manifestaci křečových žil.
    • Utěsňuje pokožku.
    • Uvolňuje napětí a únavu nohou.
    • Odstraní kapilární mřížku.
    • Anestezifikace.
    • Zabraňuje tromboflebitidě.
    • Má antiseptický účinek.

    Gel se doporučuje použít v případě:

    • Varicosa.
    • Opuch nohou.
    • Kuperoze.
    • Pro resorpci modřin.
    • Celulitida.
    • Při bolestech v kloubech.

    Instrukce

    1. Léčba se aplikuje tenkou vrstvou na postižené nebo bolavé oblasti nohou, předtím vyčištěné z kontaminace houbou a mýdlem nebo vlhkými ubrousky.
    2. Masáž probíhá. Směr pohybu od prstů ke stehnu.

    Gel se rychle vstřebává, takže po 10 až 15 minutách si můžete položit nebo jít spát bez obav z výskytu zelených skvrn na látce.

    Alezan produkty

    Vyrábí domácí společnost AVZ (Agrovetzashchita), která se specializuje na přípravky pro péči o domácí a zemědělská zvířata. Zboží se prodává prostřednictvím zoologických oddělení a veterinárních klinik. Ale lidé užívají tyto léky stále častěji k léčení onemocnění lidí.

    Formulář a cena

    • Gel oteplování koní, pro láhev 500 ml cena je 813-855 rub.
    • Gel, chlazení a ohřev 2 v 1:
      • trubice 100 ml 217-269 rublů, v obchodě s domácími zvířaty najdete 256-320 rublů.
      • 250 ml trubice, lze zakoupit pro 384-452 rublů.
      • 500 ml láhev, její cena se pohybuje od 719 do 947 rublů.
    • Chladící, antitraumatický gel 500 ml stojí kolem 745-894 rublů.
    • Smetanový krém je k dispozici ve formě:
      • tuba 100 ml, v Moskvě lze zakoupit za 208-235 rublů.
      • 250 ml trubice, náklady se pohybují od 465 do 590 rublů.
      • za láhev 500 ml bude muset zaplatit 750 až 973 rublů.

    Složení

    Pro výrobu léčiv používal výrobce takové přírodní látky:

    • Voda se stříbrnými ionty.
    • Výtažek z eukalyptu a rozmarýnu.
    • Levanduľový olej.
    • Konský kaštan.
    • Chitosan.
    • Glycerin.
    • Dimethylsulfoxid.

    Akce

    Gely mají podobný účinek. Rychle se vstřebávají do pokožky. Jejich použití poskytuje téměř okamžité výsledky:

    • Snižuje bolest.
    • Normalizuje krevní oběh.
    • Má protizánětlivý účinek.
    • Stimuluje metabolismus.
    • Odstraní otok.
    • Snižuje únavu.
    • Zahřívá nebo ochlazuje (závisí na typu použitého léčiva).

    Navíc kloubní krém stimuluje:

    • Obnova tkáně chrupavky.
    • Produkce synoviální tekutiny.

    V důsledku tohoto účinku se tyto přípravky na tělo a klouby doporučují pro použití při těchto onemocněních:

    • Radikulitida
    • Tendonitida.
    • Myozitida.
    • Neuritida.
    • Sinovit.
    • Koxartróza.
    • Osteoartróza.
    • Tengovaginitida.
    • Artróza
    • Sportovní zranění.
    • Protahování.

    Kromě toho je doporučen chladicí gel pro křečové žíly.

    Jak používat

    1. Umyjte a vyhlaďte oblast, kde je koncentrace bolestí.
    2. Špongi, naneste malé množství.
    3. Masírujte do tření léku.
    4. Lehněte 15-30 minut.
    5. Chcete-li zlepšit výsledek, můžete si položit na vrchol vzduchotěsné obvaz.

    Postup je prováděn 2-3 krát denně po dobu 4 týdnů. Pak přestávka po 14 dnech.

    ZOOVIP produkty

    Jedná se o veterinární léky vyráběné firmou Veda LLC v Rusku. Základem jejich působení jsou léčebné vlastnosti rostlin. Vyvinul drogy výhradně pro zvířata. Mohou být volně zakoupeny v obchodech s domácími zvířaty.

    Formulář a cena

    • Gel dvojího působení (chlazení a oteplování):
      • Trubice o objemu 100 ml stojí 98-156 rublů.
      • 250 ml lahvička je možné zakoupit za 203-275 rublů.
      • láhev o ceně 500 ml se pohybuje od 328-412 rublů.
      • 1000 ml láhev najdete v oddělení zoologických potřeb za 563 rublů.
    • Relaxační gel:
      • trubice 100 ml, lze zakoupit ve 102 rublech.
      • láhev 500 ml, cena 394 až 356 rublů.
      • 1000 ml lahvičky v obchodech se zvířaty téměř nikdy nedochází. Někteří prodejci se však mohou dohodnout, že ji podřídí.
    • Chladící gel:
      • náklady na láhev je 500 ml 309-361 rub.
      • láhev 1000 ml - cena je od 426 do 485 rublů.
    • Zahřívací gel:
      • 250 ml láhev lze zakoupit za 196-245 rublů.
      • láhev 500 ml, jeho cena je 294-389 rublů.
      • 1000 ml láhev pro 435 rublů.
    • Cream mela tuba 150 ml se nachází na 156 rublů.
    • Api-PRO gelová krémová zkumavka 150 ml 156 rub.
    • Krémový balzám pro klouby:
      • trubice 100 ml - 124-167 rublů.
      • 250 ml lahvička za cenu 230 rublů.
      • 500 ml láhev, v průměru, její cena je 371 rublů.
      • 1000 ml láhev si můžete koupit za 533-614 rublů.

    Složení a účinek

    Přípravky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin, takže jejich použití je rychlý a spolehlivý výsledek.

    Kdy použít

    Výrobky ZOOVIP se doporučují pro použití při těchto onemocněních:

    Pro léčbu kloubů naši čtenáři úspěšně používají Artrade. Zjistíte-li popularitu tohoto nástroje, rozhodli jsme se ho nabídnout.
    Přečtěte si více zde...

    • Artróza
    • Artritida různých původů.
    • Bursitida
    • Osteochondróza.
    • Revmatismus.
    • Myozitida.
    • Zánět váz.
    • Zacvaknutí nervu.
    • Neuralgie.
    • Protahování.
    • Svalové bolesti.
    • Sportovní zranění.

    Návod k použití

    1. Aplikujte výrobek na čistou, suchou pokožku.
    2. Třepit hromadné pohyby.
    3. Pokud má nástroj oteplovací účinek, můžete jej ohřívat obvaz.
    4. 20-30 minut na odpočinek.

    Postup je prováděn 2-3x denně, podle potřeby. Kurz trvá přibližně 3-6 týdnů.

    Kůň balzám

    Sklenici 250 ml balzámu lze zakoupit v rozmezí 641-933 rublů.

    Složení

    Tento léčivý přípravek obsahuje následující základní látky:

    • Jírovce - má analgetické, anti-edém akce, posiluje krevní cévy.
    • Extrakt z jehliček redukuje zánět.
    • Polní mincovna - uvolňuje svaly.
    • Arnika Mountain - zmírňuje nepohodlí.
    • Léčivý rozmarýn - snižuje zánět.
    • Camphor - stimuluje průtok krve.
    • Menthol - odstraní otoky.

    Pomocí balzámu, nebo jak často se nazývá také kůň, získáte následující efekt:

    • Bolest projít.
    • Tkáň chrupavky je obnovena.
    • Metabolismus vápníku je normalizován.
    • Mobilita kloubů se zvyšuje.
    • Stimulace opravy svalových vláken.
    • Únava projde.

    Balzám se doporučuje pro nemoci

    • Radikulitida
    • Artritida.
    • Osteochondróza.
    • Artróza
    • Dna
    • Protahování.
    • Úrazy po nadměrném cvičení.

    Balzám se nanáší několikrát denně, podle potřeby, na postiženou oblast a třepe se, až se vstřebá. Cvičení trvá až 3 týdny.

    Kontraindikace a vedlejší účinky

    Léky jsou ve většině případů dobře tolerovány lidmi. Ale při používání zboží ZOOVIP nebo Alazan byste měli být opatrní. Po dávkování léčivých přípravků určených pro zvířata, mnohem větší než člověk, a které obsahují vyšší koncentraci aktivních složek. Proto začněte používat léky, musíte pečlivě sledovat, jak tělo reaguje.

    Situace při užívání drog jsou kontraindikovány:

    • Rany.
    • Neoplazma.
    • Erysipelas.
    • Infekční onemocnění kůže.
    • Zánětlivé procesy.
    • Těhotenství a kojení (ZOOVIP, Alezan).
    • Věk do 12 let (Alezan), do 18 let (ZOOVIP).

    Podmínky skladování

    Skladujte při teplotě + 5 ° C až + 25 ° C.

    Recenze

    Lidé jsou obezřetní, když jsou nabízeni vyzkoušet domácí produkty. Ale po použití ZOOVIPu, Alezana nebo "Horse Power" se jejich názor obvykle změní na dobré nebo dokonce nadšené. Léky mají rychle terapeutický účinek a jsou mnohem přístupnější než lidské analogy. Nejčastějšími stížnostmi jsou ostrý zápach srovnatelný s balzámem Asterisk a nepohodlí láhve. Ve vzácných případech existují reakce na zbytečnost finančních prostředků pro tělo, výskyt alergií po aplikaci. Ale toto může být přičítáno individuální reakci těla.

    Recenze "Horse Balsam" jsou také pozitivní, ale jejich počet na internetu je mnohem nižší než u jiných značek. Možná je to kvůli nízké popularitě a vyšší ceně za relativně malý objem. Nebo se skutečností, že droga není v každé lékárně.

    Závěr

    Lékaři jsou skeptičtí ohledně používání koňských léků. Ačkoli se při výrobě používají přírodní látky, kontrola kvality těchto léčiv je mnohem nižší. A v lékárnách existují drogy, které nejsou vůči nim horší, s vyváženou kompozicí pro osobu. Současně je mnoho lidí vhodnější pro zvířata. V každém případě se každý sám rozhodne, co a jak s ním jednat, a měřit riziko možných následků s možnými přínosy.